Bergvärme Karlstad

Dags att installera bergvärme i Karlstad?

Bergvärme är en av de absolut bästa lösningarna för uppvärmning och energi. Har man rätt förutsättningar så är det en lösning som lönar sig i längden. Detta både sett till den egna ekonomin och sett till hur man minskar de egna avtrycken på klimat och miljö. Bergvärme ger en mer miljövänlig lösning som bidrar till en lite bättre värld.

Energin som lagras i berggrunden återanvänds och är förnybar: det handlar om grön energi som gör stor skillnad i det långa loppet. Vi hjälper dig gärna att ta steget mot en bättre ekonomi och att minska dina avtryck rent klimat- och miljömässigt.

Den stora fördelen med bergvärme är att den sänker dina kostnader för uppvärmning och energi. Har du en villa i Karlstad som värms upp av direktverkande el, av fjärrvärme eller av exempelvis en oljepanna så är du också medveten om att det bär höga kostnader. Byter du till bergvärme så får du en konsekvent kostnad som ser likadan ut hela tiden – och som dessutom ligger på en låg nivå.

Bergvärme kan – med rätt installation av bergvärmepumpen, rätt val av pump och med rätt dimensioner – sänka dina kostnader med så mycket som 80%. Varje år. Det handlar om en rejäl investering som dessutom börjar löna sig från dag ett. Vi hjälper dig gärna med att se till att din bergvärme och den pump du väljer är optimerad för just dig, dina behov och hur din bostad ser ut.

Bergvärmepump – vi sköter installationen

Har du rätt förutsättningar för bergvärme i Karlstad? I vissa fall så finns det bättre lösningar. Det mesta handlar om hur djupt man måste borra för att hitta källan. Ju djupare man tvingas borra, desto högre blir också kostnaderna. Det krävs en noggrann utredning och planering innan man kan sätta igång. Bergvärme bär en hög kostnad rent initialt, men den ska aldrig bli för hög. Det ska alltid löna sig. Vi kan även hjälpa dig med andra lösningar som exempelvis markvärme eller luft-värmepumpar; detta om bergvärme visar sig vara ett sämre alternativ.

Val av pump och installationen av denna är något som vi gärna hjälper dig med. Vi samarbetar endast med de största aktörerna på marknaden och vi har en lång och gedigen bakgrund inom området. Vårt företag är anslutet till branschorganisationen VVS-Företagen och samtliga anställda är auktoriserade VVS-installatörer. I samband med våra jobb så lämnar vi alltid en generös garanti och givetvis så arbetar vi mot både ansvars- och trygghetsförsäkring. Vi sätter alltid kunden i centrum och arbetar effektivt, tryggt och säkert.

Du som kund ska känna att du är i goda händer på din resa mot bergvärme. Vi ser till att det finns en öppen, rak och ärlig kommunikation oss emellan: du ska veta vad som sker och du kommer hela tiden att informeras om hur det går. Det minimeras risken för missförstånd. Vi har F-skattsedel och det innebär att du kan använda ditt Rot-avdrag om du anlitar oss för jobbet med bergvärme i Karlstad.

Bergvärme ger dig trygghet

Bergvärme är en trygg lösning där du sätter dig själv i förarsätet både rent ekonomisk och gällande driften. Pumparna är enkla att sköta och kommer idag med välutvecklade funktioner som innebär att du exempelvis – via en app – kan styra driften genom telefonen. En bergvärmepump sköter sig, i princip, själv och låter dig fokusera på annat. Det finns, helt enkelt, väldigt stora fördelar med att välja bergvärme.

Väljer du oss så får du en partner som är med dig längs hela resan: från planering, val av bergvärmepump, installation och vidare till service och eventuella reparationer i framtiden. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder om något problem skulle uppstå eller några frågor skulle uppkomma.

Välkommen till K.A.N Rörinstallationer!